Over ons

Van en voor
specialisten op de OK

Lima Healthcare is opgericht om een verschil te maken in de zorg

Aandacht voor medewerkers is niet standaard in de zorg, maar zou dat wel moeten zijn. Als zij opbloeien, is dat beter voor hun ontwikkeling op de lange termijn. En dat niet alleen. Het is beter voor de kwaliteit van de zorg en de ervaring van de patiënt.

Daarom geven wij die aandacht wel. Vanuit onze eigen werkervaring op de operatiekamer zijn wij Lima Healthcare begonnen. We zijn er specifiek voor OK-specialisten.

We zorgen ervoor dat zij hun talent optimaal kunnen inzetten. Door de ideale match te vinden met opdrachtgevers in de zorg. En door hun inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Zo willen wij…

  • bijdragen aan betere zorg
  • het werk van de medische staf bij onze opdrachtgevers verlichten
  • de kwaliteit van leven van de patiënt verhogen


Dat drijft ons iedere dag om het verschil te maken. Wij zijn Lima Healthcare, specialisten voor de OK.

Waar wij voor staan

Detachering operatieassistent Lima Healthcare

Wat ik erg fijn vind, is dat Lima Healthcare zekerheid biedt. Als specialist kun je jezelf blijven ontwikkelen omdat zij passende functies voor je vinden. Alles is goed geregeld. Je kunt je richten op je werk zonder je zorgen te maken om de randzaken. Daar zorgt het team wel voor. Ze zijn betrokken, deskundig en professioneel.

Wendy van Alphen

Wat bieden wij zorginstellingen?

Flexibiliteit

Uw organisatie zit niet langdurig vast aan een contract met een werknemer. Zo voorkomen we hoge kosten wanneer er geen behoefte is aan extra capaciteit.

Zekerheid

Zekerheid van een vakbekwame zorg professional die snel meedraait en waaraan de zorginstelling niet gebonden is als de behoefte verandert.​

Netwerk

Een groot database met gemotiveerde en deskundige professionals.

Kwaliteit

Lima Healthcare is WAADI geregistreerd, NBBU lid, SNA & NEN 4400-1 gecertificeerd, en heeft een G-rekening om opdrachtgevers te beschermen tegen de gevolgen van de WKA.

Wat bieden wij OK specialisten?

Snelle groei van je carrière

Bij Lima Healthcare kies je voor groei en inhoud van je carrière. Je wordt uitgedaagd door de inhoud en afwisseling van de opdrachten, waarbij je expertise en vaardigheden optimaal worden benut. Ook leer je in een korte tijd uiteenlopende zorginstellingen kennen.

Opleiding

Binnen onze Academy kun je uiteenlopende trainingen volgen om je kennis en vaardigheden te versterken.

Een groot netwerk opbouwen

Doordat je afwisselende opdrachten bij uiteenlopende zorginstellingen doet, ontmoet je veel andere collega's en professionals binnen jouw vakgebied. Maak gebruik van ons netwerk in de zorg.

Lease auto

Bij een dienstverband van 24-uur of meer heb je de optie om te kiezen voor een lease-auto met tankpas.

Benieuwd geworden? Zin in een goede bak koffie en een nog beter gesprek?