Over ons

Gedreven om
verschil te maken.

Dé detacheerder voor specialisten in de OK.

We zijn een behoorlijk diverse groep, maar onze achtergrond in de zorg is onze gemeenschappelijke basis. Ons werk binnen de zorgsector is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken. Wij wensen de beste zorg voor iedereen en samen kunnen we dat realiseren. Wat ons betreft, ligt kwaliteit verankerd in de betrokkenheid van deskundige en ervaren professionals. Toewijding en een goede service waarborgen onze optimale dienstverlening, afgestemd op de wensen van onze klanten.

Wat ons drijft om verschil te maken

Detachering operatieassistent Lima Healthcare

Betrokken, deskundig en professioneel team. Je kan je blijven ontwikkelen omdat er veel aanbod is. Alles is goed geregeld; je hoeft zelf niks te doen. Ik vind dit erg fijn, omdat het een zekerheid geeft. Je kan je werk uitvoeren zonder je zorgen te maken om de randzaken. Top bedrijf met veel professionaliteit!

Wendy van Alphen

Wat bieden wij zorginstellingen?

Flexibiliteit

Uw organisatie zit niet langdurig vast aan een contract met een werknemer. Zo voorkomen we hoge kosten wanneer er geen behoefte is aan extra capaciteit.

Zekerheid

Zekerheid van een vakbekwame zorg professional die snel meedraait en waaraan de zorginstelling niet gebonden is als de behoefte verandert.​

Netwerk

Een groot database met gemotiveerde en deskundige professionals.

Kwaliteit

Lima Healthcare is WAADI geregistreerd, NBBU lid, SNA & NEN 4400-1 gecertificeerd, en heeft een G-rekening om opdrachtgevers te beschermen tegen de gevolgen van de WKA.

Wat bieden wij OK specialisten?

Snelle groei van je carrière

Bij Lima Healthcare kies je voor groei en inhoud van je carrière. Je wordt uitgedaagd door de inhoud en afwisseling van de opdrachten, waarbij je expertise en vaardigheden optimaal worden benut. Ook leer je in een korte tijd uiteenlopende zorginstellingen kennen.

Opleiding

Binnen onze Academy kun je uiteenlopende trainingen volgen om je kennis en vaardigheden te versterken.

Een groot netwerk opbouwen

Doordat je afwisselende opdrachten bij uiteenlopende zorginstellingen doet, ontmoet je veel andere collega's en professionals binnen jouw vakgebied. Maak gebruik van ons netwerk in de zorg.

Lease auto

Bij een dienstverband van 24-uur of meer heb je de optie om te kiezen voor een lease-auto met tankpas.

Benieuwd geworden? Zin in een goede bak koffie en een nog beter gesprek?