Detachering

Jouw carrière boosten met detachering

Betere zorg zit bij jou in kwaliteit, maar ook in identiteit. Heb jij ook zoveel passie voor mensen en voor betere zorg? Wil jij elke dag het verschil maken, jezelf ontwikkelen maar ook jouw visie kunnen inbrengen om een team te versterken? Ben jij klaar om je carrière een boost te geven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat doet Lima healthcare voor detacheerders?

Snelle groei van je carrière

Bij Lima Healthcare kies je voor groei en inhoud van je carrière. Je wordt uitgedaagd door de inhoud en afwisseling van de opdrachten, waarbij je expertise en vaardigheden optimaal worden benut. Ook leer je in een korte tijd uiteenlopende zorginstellingen kennen.

Uitstekende voorwaarden

Wij bieden je een uitstekende salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto of km-vergoeding, trainingen en wordt je doorbetaald wanneer je tijdelijk geen opdracht hebt.

Toonaangevende zorginstellingen

Je maakt kennis met toonaangevende zorginstellingen, waaronder Topklinische centra die naast de basiszorg ook complexe ingrepen uitvoeren en innovatie (robot-chirurgie) hoog in het vaandel hebben.

Persoonlijke begeleiding & ontwikkeling

Om de vakinhoudelijke kennis van onze medewerkers op niveau te houden heeft iedere medewerker toegang tot onze Academy (Zorgpad Professional) waar alle vereiste certificaten behaald kunnen worden. Wil je in een later stadium verder aan je eigen persoonlijke ontwikkeling werken dan kunnen we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen.

Opleidingen & trainingen

Binnen onze Academy kun je uiteenlopende trainingen volgen om je kennis en vaardigheden te versterken.

Groot netwerk opbouwen

Doordat je afwisselende opdrachten bij uiteenlopende zorginstellingen doet, ontmoet je veel andere collega's en professionals binnen jouw vakgebied. Maak gebruik van ons netwerk in de zorg.

Wat kun je van ons verwachten?

1. Aanmelden/solliciteren

Solliciteer via onze website door je gegevens en je CV te uploaden. Een van onze collega's neemt dan contact met je op om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken. Is er een match? Dan krijg je een contract aangeboden en gaan wij opzoek naar een uitdagende opdracht voor jou.

2. Kennismaking werkgever

We stellen je voor aan onze opdrachtgevers. Bij een positieve match mag je op gesprek voor een eerste kennismaking en een rondleiding op de afdeling.

3. Aan de slag!

Zijn jullie daarna beiden enthousiast? Dan kun je meestal op korte termijn direct aan de slag.

Wij werken o.a. samen met

Detachering operatieassistent Lima Healthcare

Een team met een persoonlijke aanpak en voor iedere vraag een antwoord en oplossing heeft. Dat vind ik erg prettig! Door de flexibiliteit heb ik de mogelijkheid om meer kennis op te doen en mezelf zo breed mogelijk te ontwikkelen binnen verschillende zorginstellingen. Het is vooral leuk om de verschillende werkwijzen te zien en zelf uit te proberen. Ik denk in ieder geval dat detacheren mij tot een betere operatieassistent heeft gemaakt.

Koen Voortman

Vind jij vacatures lezen ook niet leuk? Dat snappen wij!