Detachering

Een boost voor jouw carrière op de OK

Verder groeien als specialist op de OK. Het verschil maken voor de patiënt en bijdragen aan betere zorg. Je eigen talent verder ontwikkelen en ook je team vooruithelpen. Dat is jouw doel. Ons doel is om jou daarbij te helpen.

Detachering via Lima Healthcare betekent dat je afwisselende opdrachten doet bij verschillende instellingen. Altijd passend bij jouw ervaring en ambities. Intussen helpen we je om verder te groeien. Wij zijn partner van Incision Academy.

Wat detachering via Lima Healthcare voor jou betekent

Snelle groei

Bij Lima Healthcare kun je rekenen op groei. In je carrière en je kennis. We zorgen voor afwisselende opdrachten bij uiteenlopende zorginstellingen. Iedere keer een uitdaging die bij je past.

Uitstekende voorwaarden

Naast een uitstekend salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een leaseauto, trainingen, en doorbetaling wanneer je tijdelijk geen opdracht hebt.

Aansprekende opdrachtgevers

Je maakt kennis met toonaangevende zorginstellingen. Bijvoorbeeld topklinische centra die complexe ingrepen uitvoeren en met de meest innovatieve toepassingen werken.

Persoonlijke ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat voorop. Via Lima Healthcare kun je alle vereiste certificaten halen en aanvullende trainingen volgen. Je maakt gratis gebruik van de digitale leeromgeving van Incision Academy. Als je wil, stellen we samen een ontwikkelplan op.

Gemak met ons platform

Reageren op openstaande diensten. Je uren registreren. Je profiel updaten, bekwaamheden en rapportages inzien. Je doet het allemaal met ons gebruiksvriendelijke platform. Ook op je smartphone of tablet.

Groot netwerk

Via Lima Healthcare werk je bij verschillende opdrachtgevers. Zo ontmoet je veel andere specialisten in jouw vakgebied. Je doet waardevolle contacten op.

Beheer je opdrachten op ons online platform

Reageren op openstaande diensten. Je uren registreren. Rapportages inzien. Je doet het allemaal met ons gebruiksvriendelijke platform. Ook onderweg op je smartphone of tablet.

Behaal je certificaten via Incision Academy

Wij helpen jou om je te blijven ontwikkelen. Wij zijn partner van Incision Academy; het meest uitgebreide leerplatform voor operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recoveryverpleegkundigen.

In 3 stappen naar een passende opdracht

1. Jouw profiel

Meld je aan via onze site en upload je cv. Eén van onze collega's neemt dan contact met je op om jouw wensen te bespreken. Gaan we samen verder? Dan krijg je een contract aangeboden en gaan wij meteen op zoek naar een uitdagende opdracht voor jou.

2. Opdrachtgevers ontmoeten

We stellen je voor aan onze opdrachtgevers. Is er een match? Dan mag je op gesprek om kennis te maken en krijg je een rondleiding op de afdeling.

3. Aan de slag!

Zijn jullie daarna beiden enthousiast? Dan kun je meestal op korte termijn al aan de slag. Intussen staan wij altijd voor je klaar.

Wij werken o.a. samen met

Detachering operatieassistent Lima Healthcare

Door de detachering via Lima Healthcare ben ik een betere operatieassistent geworden. Ik kreeg de mogelijkheid om mezelf breed te ontwikkelen bij verschillende zorginstellingen. Het is leuk om vertrouwd te raken met verschillende werkwijzen en zo meer kennis op te doen. Ook is het prettig werken met Lima Healthcare: het team heeft een persoonlijke aanpak en altijd antwoord op je vragen.

Koen Voortman

Wij bieden alleen de beste specialisten voor de OK. En de beste match begint bij een goed gesprek. Zullen we kennismaken?