Voor werkgevers

Een professional inhuren via detachering

Heeft u op tijdelijke basis specifieke kennis of capaciteit nodig? Onze deskundige en ervaren professionals zijn zeer flexibel en kunnen vrijwel direct aan de slag. Met onze zorg professionals haalt u direct de specialistische kennis in huis voor op uw OK-afdeling. 

Wat biedt Lima healthcare werkgevers?

Zekerheid

Zekerheid van een vakbekwame zorg professional die snel meedraait en waaraan de zorginstelling niet gebonden is als de behoefte verandert.​

Kwaliteit

Een deskundige en ervaren professional door optimale talent benutting en ontwikkeling. Wij creëren de ideale match tussen zorg professional en zorginstelling.

Flexibiliteit

Uw organisatie zit niet langdurig vast aan een contract met een werknemer. Zo voorkomen we hoge kosten wanneer er geen behoefte is aan extra capaciteit.

Waadi-registratie

Lima Healthcare draagt verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie en ziekterisico's tijdens de gehele uitzendperiode.

Lidmaatschap NBBU

Lima Healthcare is Lid van dé brancheorganisatie NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen.

NEN 4400-1 certificering

Lima Healthcare is SNA-gecertificeerd en daarmee opgenomen in Het Register Stichting Normering Arbeid. Hiermee tonen wij aan dat we voldoen aan de gestelde eisen van de NEN 4400-1 norm.

Wat kunt u van ons verwachten?

1. Telefonische intake

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om alle wensen te inventariseren.

2. Kennismaking kandidaat

Op basis van uw aanvraag gaan we direct op zoek naar de ideale match en ontvangt u van ons de cv's van beschikbare professionals.

3. Aan de slag!

Heeft een of meerdere professionals uw interesse? Dan plannen we op korte termijn een face-to-face kennismakingsgesprek met de professional(s).

Wij werken o.a. samen met

Detachering operatieassistent Lima Healthcare

Een team met een persoonlijke aanpak en voor iedere vraag een antwoord en oplossing heeft. Dat vind ik erg prettig! Door de flexibiliteit heb ik de mogelijkheid om meer kennis op te doen en mezelf zo breed mogelijk te ontwikkelen binnen verschillende zorginstellingen. Het is vooral leuk om de verschillende werkwijzen te zien en zelf uit te proberen. Ik denk in ieder geval dat detacheren mij tot een betere operatieassistent heeft gemaakt.

Koen Voortman

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?