Zelfstandigen

Tijd om zorgeloos te zzp'en

Wil je als zzp’er aan de slag op de OK? Of ben je al actief als zelfstandige en zoek je een volgende opdracht? Wij zijn de bemiddelingspartner met oog voor jouw ervaring en ambities. Maak gratis gebruik van ons gebruiksvriendelijke platform.

Met ons groeiende portfolio aan opdrachtgevers zorgen we ervoor dat je snel kunt beginnen. Het regelwerk doen wij voor je, zodat jij je kunt concentreren op je specialisme. We helpen je ook graag om je kennis, vaardigheden en netwerk te vergroten.

Onze voordelen voor jou als zzp'er

Groot netwerk in de zorg

Maak gratis gebruik van ons netwerk. Lima Healthcare werkt met uiteenlopende opdrachtgevers in de zorg en de medische industrie. Ons portfolio groeit ieder jaar.

0% fee voor bemiddeling

Als zelfstandige wil je geen onnodige tijd kwijt zijn aan de administratie. Wij nemen het gehele proces uit handen. Van acquisitie tot contractmanagement en facturatie. En daar vragen we een fee van precies 0% voor.

Cloud based platform

Maak gratis gebruik van ons gebruiksvriendelijke platform, ook op je smartphone of tablet. Zo hou je bijvoorbeeld je uren bij en reageer je op diensten en opdrachten. De intuïtieve interface is aan te passen aan jouw wensen.

Toonaangevende opdrachtgevers

Je maakt kennis met toonaangevende zorginstellingen. Bijvoorbeeld topklinische centra die complexe ingrepen uitvoeren en met de meest innovatieve toepassingen werken.

Persoonlijke ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat voorop. Via Lima Healthcare kun je alle vereiste certificaten halen en aanvullende trainingen volgen. Je kunt gebruikmaken van de digitale leeromgeving van Incision Academy. Als je wil, stellen we samen een ontwikkelplan op.

Flexibel werken

Je geeft zelf aan op welke dagen en tijden je wilt werken. Daarom is zzp’en via Lima Healthcare prima te combineren met je privéleven.

Beheer je opdrachten op ons online platform

Reageren op openstaande diensten. Je uren registreren. Rapportages inzien. Je doet het allemaal met ons gebruiksvriendelijke platform. Ook onderweg op je smartphone of tablet.

Behaal je certificaten via Incision Academy

Wij helpen jou om je te blijven ontwikkelen. Wij zijn partner van Incision Academy; het meest uitgebreide leerplatform voor operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recoveryverpleegkundigen.

In 3 stappen naar een passende opdracht

1. Jouw profiel

Meld je aan via onze site en upload je cv. Eén van onze collega's neemt dan contact met je op om jouw wensen te bespreken. Mogen wij voor jou bemiddelen? Dan krijg je een contract aangeboden en gaan wij meteen op zoek naar een uitdagende opdracht voor jou.

2. Opdrachtgevers ontmoeten

We stellen je voor aan onze opdrachtgevers. Is er een match? Dan mag je op gesprek om kennis te maken en krijg je een rondleiding op de afdeling.

3. Aan de slag!

Zijn jullie daarna beiden enthousiast? Dan kun je meestal op korte termijn al aan de slag. Intussen staan wij altijd voor je klaar.

Wij werken o.a. samen met

Detachering operatieassistent Lima Healthcare

Door de detachering via Lima Healthcare ben ik een betere operatieassistent geworden. Ik kreeg de mogelijkheid om mezelf breed te ontwikkelen bij verschillende zorginstellingen. Het is leuk om vertrouwd te raken met verschillende werkwijzen en zo meer kennis op te doen. Ook is het prettig werken met Lima Healthcare: het team heeft een persoonlijke aanpak en altijd antwoord op je vragen.

Koen Voortman

Wij bieden alleen de beste specialisten voor de OK. En de beste match begint bij een goed gesprek. Zullen we kennismaken?