Zelfstandigen

Voor zelfstandigen

Ben jij een startende ZZP-er in de zorg? Of loopt je opdracht ten einde en zoek je een nieuwe bemiddelingspartner? Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van ZZP-ers in de zorg.

Mede dankzij ons sterk groeiende portfolio aan opdrachtgevers, kun jij vrijwel direct aan de slag bij een nieuwe opdrachtgever!

Wat doet Lima healthcare voor ZZP-ers?

Groot netwerk in de zorg

Lima Healthcare heeft een groeiende portfolio aan opdrachtgevers (zorginstellingen & de medische industrie) waar jij direct aan de slag kunt als ZZP’er. Maak gratis gebruik van ons netwerk in de zorg.

0% fee voor bemiddeling

Als zelfstandige wil je geen onnodige tijd kwijt zijn aan de administratieve proces. Wij nemen het gehele proces uit handen; acquisitie, contractmanagement, urenregistratie, facturatie & jouw volgende opdracht. Gratis en voor niets! En berekenen 0% fee voor onze diensten.

Cloud based tools

Maak gratis gebruik van onze urenregistratie app voor op je mobiele telefoon of iPad (Apple/Android) met een intuïtieve interface welke volledig aan te passen is aan jou en de wensen van de klant.

Toonaangevende zorginstellingen

Je maakt kennis met toonaangevende zorginstellingen, waaronder Topklinische centra die naast de basiszorg ook complexe ingrepen uitvoeren en innovatie (o.a. robot-chirurgie) hoog in het vaandel hebben.

Kennis & ontwikkeling

Binnen onze Academy kun je uiteenlopende trainingen volgen om je kennis en vaardigheden te versterken. Wij bieden je tevens de mogelijkheid om alle vereiste certificaten te behalen.

Flexibel werken

‘Wanneer het jou uitkomt’ Zelf bepalen of je werkt of niet? Je geeft namelijk zelf aan hoeveel en op welke dagen en tijden je wilt werken. Daarom is dit prima te combineren met je huidige baan, gezin, hobby's en/of andere activiteiten.

Wat kun je van ons verwachten?

1. Aanmelden/solliciteren

Jouw bemiddeling via Lima Healthcare? Laat je gegevens achter en upload je CV via onze website. Een van onze collega's neemt dan contact met je op om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken. Is er een match? Dan verzorgen wij de rest voor jou!

2. Kennismaking opdrachtgever

We stellen je voor aan onze opdrachtgevers. Bij een positieve match mag je op gesprek voor een eerste kennismaking en een rondleiding op de afdeling.

3. Aan de slag!

Zijn jullie daarna beiden enthousiast? Dan kun je meestal op korte termijn direct aan de slag.

Wij werken o.a. samen met

Detachering operatieassistent Lima Healthcare

Een team met een persoonlijke aanpak en voor iedere vraag een antwoord en oplossing heeft. Dat vind ik erg prettig! Door de flexibiliteit heb ik de mogelijkheid om meer kennis op te doen en mezelf zo breed mogelijk te ontwikkelen binnen verschillende zorginstellingen. Het is vooral leuk om de verschillende werkwijzen te zien en zelf uit te proberen. Ik denk in ieder geval dat detacheren mij tot een betere operatieassistent heeft gemaakt.

Koen Voortman

Ieder opdracht is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?