Voor opdrachtgevers

Vind snel de OK-specialisten die je nodig hebt

Snel specifieke expertise of capaciteit nodig voor de operatiekamer? Lima Healthcare detacheert vakbekwame OK-specialisten. Onze ervaren professionals zijn flexibel en vrijwel direct beschikbaar. Vertel ons wat je wensen zijn, dan zorgen wij voor de perfecte match. Vervolgens kun je via ons platform eenvoudig nieuwe diensten en opdrachten uitzetten, contracten beheren en meer.

De voordelen van Lima Healthcare voor werkgevers

Gemak van ons platform

Specialisten houden via ons eigen platform hun uren bij. Als opdrachtgever kun je deze inzien en goedkeuren. Ook op smartphone of tablet. Met dit gebruiksvriendelijke platform kun je ook diensten en opdrachten uitzetten, contracten beheren en digitaal ondertekenen, rapportages bekijken en meer.

Zekerheid

Wij vinden de ideale match tussen specialist en werkgever. Je kunt rekenen op een deskundige professional die goed bij je organisatie past en snel meedraait.

Kwaliteit

Onze specialisten beschikken over de expertise die je zoekt. Ook stimuleren wij de verdere ontwikkeling van hun kennis en talent. We zijn partner van de Incision Academy.

Flexibiliteit

Je organisatie zit niet langdurig vast aan een contract. Heb je niet langer behoefte aan extra capaciteit, dan vinden wij de volgende uitdaging voor de specialist.

Waadi-registratie

Tijdens de gehele uitzendperiode zijn wij verantwoordelijk voor ziekterisico’s. Ook regelen wij de salarisadministratie.

NBBU

Wij zijn lid van brancheorganisatie NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen.

NEN 4400-1 certificering

Lima Healthcare is gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid. Het SNA-keurmerk betekent dat we voldoen aan de NEN 4400-1 norm.

In 3 stappen naar passende OK-specialisten

1. Jouw wensen

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op. Dan nemen we graag je wensen door.

2. De beste profielen

We gaan direct op zoek naar de ideale match. We sturen je de cv's van de beste beschikbare specialisten.

3. Kennismaken

We plannen op korte termijn een face-to-face kennismakingsgesprek met de specialisten die je graag wilt ontmoeten.

Wij werken o.a. samen met

Detachering operatieassistent Lima Healthcare

Door de detachering via Lima Healthcare ben ik een betere operatieassistent geworden. Ik kreeg de mogelijkheid om mezelf breed te ontwikkelen bij verschillende zorginstellingen. Het is leuk om vertrouwd te raken met verschillende werkwijzen en zo meer kennis op te doen. Ook is het prettig werken met Lima Healthcare: het team heeft een persoonlijke aanpak en altijd antwoord op je vragen.

Koen Voortman

Wij bieden alleen de beste specialisten voor de OK. En de beste match begint bij een goed gesprek. Zullen we kennismaken?